"Krijg van jezelf het beeld wie je bent, wat je wilt en wat niet"

Het geheim van een geslaagde ondernemer schuilt in de persoon zelf. Iedere ondernemer is uniek.

De kunst is, om als het ware boven jezelf te gaan hangen; in de helikopter dus. Zien wie je bent, wat je doet, wat je kunt en wat je nou eigenlijk écht wilt.

Coaching is bij zo’n proces een beproefd middel.
Je bent en blijft bij jezelf en laat je tegelijkertijd stimuleren, om je bezigheden, je bestaan en je persoon in een breder perspectief te plaatsen. Je kijkt in je eigen spiegel en ziet nog steeds jezelf, maar dan in aanzienlijk bredere samenhang en veel sprankelender. Met meer mogelijkheden.

Wat kun je verwachten?

Je krijgt van jezelf het beeld wie je bent, wat je echt wilt en wat niet.

Natuurlijk op basis van alle wensen, ideeën en dromen die je hebt aangedragen. Ook over wat meezit, wat niet zo fijn gaat, waar je je aan stoort en waar je nogal eens over struikelt. Dat soort dingen. Openhartig vooral naar jezelf.

Focus is kiezen. Veel kan, maar veel kan niet tegelijk. Persoonlijke prioriteiten, persoonlijk leiderschap, je persoonlijke energiecurve, wat is voor jou Quality Time, hoe realiseer je dat. Van ‘druk-druk-druk’ naar een fijner en toch welbesteed leven.

Let op! willekeurige opsomming. De keuzes en aanvullingen worden gemaakt aan de hand van jouw persoonlijke wensen en prioriteiten!

Onvergetelijk tot jezelf komen

+

Voor jezelf helder krijgen:

Wat je nu eigenlijk echt wilt

En welke stappen je gaat zetten

Buitenkans!

Speciale 4 tot 7-daagse arrangementen met een aantal uren coaching per dag in Zuid-Frankrijk.

Tarieven

Individuele coaching kan al (online) voor €60

Coaching kan individueel of in kleine groepen (van max. 3 deelnemers), met natuurlijk wel individuele aanpak. In Nederland of in Zuid-Frankrijk.

Ook zin om jezelf te inspireren?

Pak de telefoon en bel me gerust. Leg in het kort je vraag voor, waarna we samen bezien of en wanneer Coaching een interessante optie voor je is. Geen verplichtingen. Ook geen kosten voor dit contact.

Contacten lopen gemakkelijk per telefoon, WhatsApp of een online call. Fysieke afspraken kunnen zowel in Nederland als in (Zuid-)Frankrijk worden gemaakt.